google-site-verification=w-RZoKCHVmmXu_00PKI8F_eT-V3tmt9TTMvBTlueXoA google-site-verification: googlec4611f6836d59540.html https://nstalatorul-meu-non-stoptargoviste.ro www.instalatorul-meu-non-stoptargoviste.ro https://sc-instalator-sanitar-non-stop-targoviste-dambovita-srl-ro.ro www.sc-instalator-sanitar-non-stop-targoviste-dambovita-srl-ro.ro Instalator non-stop | montaj Targoviste | intretinere si reparatii instalatii sanitare Targoviste | service instalatii termice Targoviste | instalatornon-stoptargoviste.ro / instalator-non-stop-serios-ro-targoviste.eu /instalatornon-stoptargoviste.ro/instalator targoviste / instalator sanitar non-stop targoviste dambovita

      Comerciant european

  Verificat, cele mai bune servicii.

      100% achiziționare 

Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre INSTALATOR RAPID SI EFICIENT

ÎNSCRIE-TE
ÎNSCRIE-TE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!
https://www.google.ro/search?q=SC+INSTALATOR+SANITAR+NON-STOP+SRL+CUI+41097041+SE+ACCEPTA+PLATA+CU+CARDUL&newwindow=1&tbm=lcl&sxsrf=AOaemvLJ2J6xadtdDKgfxVQIBN0BmiLegQ%3A1634975469553&ei=7b5zYYSTIYCVwbkP8smsiAo&oq=SC+INSTALATOR+SANITAR+NON-STOP+SRL+CUI+41097041+SE+ACCEPTA+PLATA+CU+CARDUL&gs_l=psy-ab.12...0.0.0.7393.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.psy-ab..0.0.0....0.jM-SSo1kFQo#

Instalator Non-Stop Targoviste 2009. Toate drepturile rezervate

0729 270 835  nc.41559@gmail.com

SERVICII MENTENANTA TEHNICA

Un rol esențial în menținerea instalațiilor sanitare în stare bună de funcționare îl reprezintă lucrărire de întreținere a acestora. Pentru a evita accidentele de muncă precum și eventualele accidente casnice, instalațiile sanitare trebuie verificate cu rigurozitate. Deasemenea menținerea echipamentelor și utilajelor în standarde înalte de performare se face cu ajutorul menținerii în stare bună de funcționare a tuturor părților componente a instalației sanitare. Echipamentele defecte precum și fișele sau cablurile avariate reprezintă factori de risc major atât la căminul dumneavoastră precum și la locul de muncă. O mentenanta corespunzatoare contribuie la eliminarea pericolelor de la locul de munca. Lipsa mentenantei sau mentenanta necorespunzatoare poate duce la avarii ale utilajelor, intreruperi accidentale cu energie, situatii periculoase.

Avantajele externalizării mentenanței– Garanția unei intervenții prompte, rapide și profesioniste.– Prioritate în situația semnalării unei avarii sau în urma unei solicitări.– Siguranța că intervențiile asupra instalației electrice sunt realizate de personal calificat și autorizat ANRE.– Sigurană în expoatările instalațiilor menținute, indiferent de tipul acestora.– Centralizarea periodică a rapoartelor cu privire la lucrările de verificare și întreținere a rețelelor electrice alocate.– Reduceri substanțiale la serviciile de manoperă precum și la materialele electrice din afara contractului.

Servicii profesionale de mentenanta pe baza de abonament lunar sau cu plata la fiecare interventie pentru clienti persoane juridice: sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, clinici, cabinete medicale, spitale, gradinite, scoli, spatii comerciale, ambasade, depozite, fundatii, institutii de stat, blocuri, ansambluri rezidentiale, etc. la preturi incepand de la 100 lei/locatia. Preturile pentru serviciile de mentenanta se stabilesc in functie de suprafata spatiului, tipul de instalatii si echipamente, numarul de locatii, numarul de interventii, programul de lucru, istoricul de client, etc. Asiguram intretinerea tehnica a instalatiilor electrice, sanitare, termice 24/24 h, 365 zile pe an cu personal specializat: instalatori sanitari si electricieni autorizati ANRE. Timp necesar pentru interventie 20-120 minute.

 
SUNĂ ACUM 0729270835

 

 

INTERVENTII RAPIDE IN INSTALATII SANITARE, TERMICE, ELECTRICE DOAR IN BAZA UNUI CONTRACT (ABONAMENT)

CUMPARA AICI

22 februarie 2020

Citește mai multe