google-site-verification=w-RZoKCHVmmXu_00PKI8F_eT-V3tmt9TTMvBTlueXoA google-site-verification: googlec4611f6836d59540.html https://nstalatorul-meu-non-stoptargoviste.ro www.instalatorul-meu-non-stoptargoviste.ro https://sc-instalator-sanitar-non-stop-targoviste-dambovita-srl-ro.ro www.sc-instalator-sanitar-non-stop-targoviste-dambovita-srl-ro.ro Instalator non-stop | montaj Targoviste | intretinere si reparatii instalatii sanitare Targoviste | service instalatii termice Targoviste | instalatornon-stoptargoviste.ro / instalator-non-stop-serios-ro-targoviste.eu /instalatornon-stoptargoviste.ro/instalator targoviste / instalator sanitar non-stop targoviste dambovita

      Comerciant european

  Verificat, cele mai bune servicii.

      100% achiziționare 

Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre INSTALATOR RAPID SI EFICIENT

ÎNSCRIE-TE
ÎNSCRIE-TE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!
https://www.google.ro/search?q=SC+INSTALATOR+SANITAR+NON-STOP+SRL+CUI+41097041+SE+ACCEPTA+PLATA+CU+CARDUL&newwindow=1&tbm=lcl&sxsrf=AOaemvLJ2J6xadtdDKgfxVQIBN0BmiLegQ%3A1634975469553&ei=7b5zYYSTIYCVwbkP8smsiAo&oq=SC+INSTALATOR+SANITAR+NON-STOP+SRL+CUI+41097041+SE+ACCEPTA+PLATA+CU+CARDUL&gs_l=psy-ab.12...0.0.0.7393.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.psy-ab..0.0.0....0.jM-SSo1kFQo#

Instalator Non-Stop Targoviste 2009. Toate drepturile rezervate

0729 270 835  nc.41559@gmail.com

CAP DE DUS DE INALTA PRESIUNE

80,00 RON

 

Descriere:

Transformă experiența de duș instantaneu cu capul de duș de înaltă presiune! 🛀🚿 Creșterea presiunii apei cu 200%!🚿 Economisiți pana la 40% din apă la duș!💁‍♀️Obțineți o experiență SPA avansată în confortul casei dvsAcest produs de ultimă generație generează cu până la 200% mai multă presiune a apei și tot economisește până la 40% din consumul de apă. Creează modele de spray complexe și unice care vă masează pielea și vă îmbunătățesc experiența de baie.  Cu siguranță aduce un nou nivel de lux experienței tale de duș

Termenul de livrare: 2-5 zile lucratoare

Descrierea produslui

PROPRIETĂȚI

【Tehnologie cu turbină cu dublă piele】 Capul nostru de duș de ultimă generație vă îmbunătățește experiența de autoîngrijire prin crearea de modele complexe, unice și atrăgătoare prin tehnologia dublă. Turbina integrată este înconjurată de o carcasă din sticlă din policarbonat și vă permite să vă duceți dușul zilnic la următorul nivel.

【Design de înaltă presiune】 Capul de duș face ca fluxul de apă să creeze un flux de presiune prin roata rotativă, crescând viteza fluxului de apă și, prin urmare, crescând presiunea apei. Utilizați când presiunea apei este scăzută. Prin proiectarea apei prin 100 de orificii mici tăiate cu laser, am creat un duș care crește presiunea cu 200%, formând un jet echilibrat care este întotdeauna blând cu pielea. Este cel mai bun cap de duș de lux pentru cei cu sisteme de rezistență scăzută sau pentru oricine caută un flux mai dinamic.

【Sistem de filtrare】 Îndepărtează impuritățile din apa de duș, înmoaie apa dură, ajută la ca pielea și părul să fie mai fine și mai moale.

【Economisire apă】 Capul de duș folosește tehnologia micro-duze, făcând orificiile de evacuare mai mici și mai dense, crescând viteza de curgere a apei. În același timp, se economisește până la 40% apă decât cu un cap de duș normal.

【Comutator ON/OFF】 Capul de dus are un comutator ON/OFF. Pur și simplu apăsați comutatorul de pe mânerul duzei pentru a opri oricând fluxul de apă.

【Ușor de utilizat】 Capul de duș de mână are o interfață standard care se potrivește cu majoritatea furtunurilor și consolelor sau brațelor suportului de duș

Poate fi instalat de unul singur, fără a folosi instalatori și unelte.

NU EȘTI SIGUR DACĂ CAPUL SE VA INCAPE ÎN DUȘUL TĂU NU EȘTI SIGUR DACĂ CAPUL SE VA INCAPE ÎN DUȘUL TĂU?

 

L-am proiectat pentru a se potrivi universal pe toate furtunurile, făcând instalarea și utilizarea fără probleme. Așa că deschide robinetul și pregătește-te pentru un duș ceresc care te va lăsa să te simți relaxat și întinerit ca niciodată.

Pachetul Contine: 1 * cap de duș rotativ de înaltă presiune

 

 

 

 

26 aprilie 2022